Pregled izdelka

Croissant al cacao
fini pekovski izdelek z naravnim vzhajanjem polnjen s kakavovo kremo (22%)
Forneria Gusparo
KLARAP

2. 01. 2015 ob 22:26

SESTAVINE

pšenična moka, rastlinske maščobe, glukozni fruktozni sirup, sladkor, jajca, naravni kvas, voda, maslo, manjmasten kakav v prahu (1,5%), emulgatorji: mono in digliceridi maščobnih kislin, lecitin, posneto mleko v prahu, arome, rumenjak, kakavovo maslo, stabilizator: sorbitol, jedilna sol, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa (0,3%), sladova moka, gostilo: pektin, konzervans: kalijev sorbat. Vsebuje gluten, jajca in mlečne derivate. Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja in soje.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Z donacijo lahko podprete naše delo, da bomo še naprej lahko objavljali kakovostne vsebine. Hvala, ker nas podpirate!
2€
5€
10€
20€
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.